Dobra prevence i lek S cim vsim pomuze lichorerisnice

Dobrá prevence i lék: S čím vším pomůže lichořeřišnice?

Lichořeřišnice patří mezi základní stavební kameny v lidovém léčitelství. S čím vším vám může pomoct? Na to se podíváme v tomto článku.

Lichořeřišnice se už dlouho používá především v léčitelství. Proto se v následujících řádcích podíváme na to, jaké blahodárné účinky může lichořeřišnice nabídnout i vám.

Léčba infekcí

Lichořeřišnici je možné používat v různých podobách. Každá z podob přitom nabízí stejné účinky. Lichořeřišnice kapky nebo tinktura je jedna z možností, lichořeřišnice tablety jsou také vhodnou alternativou. Pokud ale chcete opravdu dokonalé účinky, zkuste si ji doma vypěstovat a používat čerstvou. Čerstvá rostlina v podobě tinktury nebo mastí v sobě totiž má vysokou koncentraci aktivních látek.

Tyto látky přitom působí jako antibiotika. Pomohou vám s léčením stafylokoků a dalších druhů bakterií. Výrazně vám pomohou především při léčení infekcí močových cest, střev, zánětů dýchacích cest nebo při onemocněních způsobených plísněmi. Lichořeřišnice navíc při pravidelném užívání do dvou měsíců likviduje v tělu většinu stafylokoků, streptokoků, salmonelu a další nebezpečné bakterie.

S čím vším pomůže?

Tím ale výčet blahodárných účinků lichořeřišnice rozhodně nekončí. Pochlubit se může například léčením akutních i chronických zánětů především urogenitálního systému. V minulosti se také osvědčila při zánětech prostaty. Pokud budete lichořeřišnici užívat společně se syntetickými antibiotiky, můžete tím výrazně zkrátit dobu léčby. Pro jistotu se ale před jejím užíváním společně s antibiotiky poraďte s lékařem.

Lichořeřišnice je tedy skvělá proi léčení zánětů a doléčení už skončených zdravotních problémů. Její včasné nasazení už na samotném začátku infekce ji může zlikvidovat už na samotném začátku. A nejlepší zprávou je, že funguje stejně dobře jak u lidí, tak u zvířat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup