Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu …, až se musí na rehabilitaci Praha 9

Tak dlouho jste svou bolest zad neřešili, až vás pomalu srazila na kolena? Dostali jste se do bodu, že vám bolest v zádech znemožňuje prakticky jakýkoli pohyb? Přemýšlíte nad tím, kde se vlastně stala chyba? Obecně vzato už ve chvíli, kdy naši prapředci přestali chodit po čtyřech. S tím ale nic nenaděláme. Možná není třeba myslet hned na nejhorší, třeba na vyhřeznutou ploténku, kterou bude nutno operovat. I když je pravda, že míst na páteři, která se mohou v průběhu života poškodit, je opravdu hodně. Suma sumárum může závada vzniknout na:

  • 34 obratlích,
  • 23 plotýnkách,
  • 100 drobných kloubech,
  • přibližně 400 svalech,
  • více než 200 vazech.

Kde je právě váš problém, sami pravděpodobně neodhalíte. Přestaňte se tedy trápit a zkuste svůj problém řešit u odborníků. Pokud jste z Prahy a okolí, pak vás s otevřenou náručí přivítá rehabilitace Praha 9, kde se vás určitě ujme zkušený fyzioterapeut Praha 9.

Hledejte účinnou pomoc

Bolesti zad a pohybového aparátu patří mezi nejčastější zdravotní problémy, které lidi trápí. Není proto divu, že až celá třetina návštěvu praktického lékaře se týká právě tohoto problému. Pokud se situace zanedbá a neřeší, může dokonce skončit invalidním důchodem. Jestli jste vyzkoušeli po krátkou dobu utišující prostředky a bolest neodezněla, zbytečně si další neordinujte. Tyto léky vás stejně neuzdraví, snad jen na chvíli potlačí projevy bolesti. Mnohem účinnější pomoc vám poskytnou na fyzioterapii Praha 9.

Stačí zavolat na správné telefonní číslo

Pokud chcete cvičit na Redpoint Clinic CZ, poznat cvičení v závěsném systému redcord, neotálejte, zavolejte a domluvte si termín. Možná se chcete pro začátek pouze poradit. Bez obav uvedené rehabilitační, tréninkové a vzdělávací centrum kontaktujte a na cokoliv se zeptejte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup