stomatologie praha

Zdravé zuby a dásně díky stomatologii Praha – klíč k celkovému zdraví

Oba níže popsané stavy mohou být bolestivé, jejich léčba nákladná, dokonce mohou vyžadovat chirurgický zákrok, pokud se včas nezačnou léčit.

  • K zubnímu kazu, který musí léčit zubař Praha v zubní ordinaci Praha, dochází, když dovolíme bakteriím v ústech živit se cukry a škroby obsažených v potravinách. Tyto bakterie pak produkují kyseliny, které erodují sklovinu zubů. To může vést k zubním kazům, bolestem zubů a dokonce i ztrátě zubů, které je třeba nahradit zubními implantáty Praha.
  • Onemocnění dásní je způsobeno nahromaděním plaku a zubního kamene na zubech, což může dráždit dásně a způsobovat zánět, krvácení a infekci. Péčí o zuby v domácím prostředí a návštěvami dentální hygieny Praha 2 lze onemocnění dásní předcházet.

Péče o zuby a dásně – prevence zdravotních problémů

Dobré zdraví ústní dutiny, pravidelné kontroly na stomatologii Praha zubařem Praha 2 může mít pozitivní vliv na celkové zdraví. Špatná dentální hygiena může být spojena s řadou zdravotních problémů, včetně srdečních onemocnění, mrtvice, cukrovky a respiračních infekcí. Bakterie z úst mohou vstoupit do krevního oběhu a cestovat do jiných částí těla, což způsobuje zánět a poškození orgánů a tkání. Udržování dobrého zdraví ústní dutiny může těmto komplikacím zabránit a zlepšit celkovou kvalitu života.

Péče o zuby může zlepšit vzhled a zvýšit sebevědomí

Zdravý, zářivý úsměv může mít významný podíl na tom, jak nás vnímají ostatní a jak se cítíme my sami. Pravidelné čištění zubů, stejně jako pravidelné zubní prohlídky stomatologem Praha, návštěvy dentální hygieny Praha, mohou pomoci zabránit skvrnám, zabarvení a dalším kosmetickým zubním problémům. Správná dentální hygiena může každému ušetřit peníze v dlouhodobém horizontu. Preventivní zubní péče na stomatologii Praha je mnohem levnější než léčba problémů se zuby, tomu věřte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup