Kam za tím nejlepším evropským fotbalem? Poradíme

Milujete fotbal a chcete vidět ty nejlepší týmy Evropy? Pokud vám jde především o reprezentaci, ještě stihnete navštívit Francii, kde se aktuálně hraje prestižní EURO 2016. Zaměřit se však můžete i na klubový fotbal. Ten tuzemský je již několik dlouhých let v krizi, a tak je dobré vyrazit do Evropy. Nejlépe na západ. Naším prvním tipem jsou levné vstupenky na Barcelonu. Tento tým patří dlouhodobě mezi nejlepší evropské kluby. V sezoně 2012 – 2013 se stal nejlepším týmem španělskou ligy. Co kromě herního projevu a zkušených hráčů také zaujme, to je stadion Nou Camp. Ten nabídne kapacitu, která se blíží číslu 100 000. Už jenom atmosféra je důvodem, proč Barcelonu vidět.

Ve Španělsku ještě zůstaneme

Španělský fotbal právem patří mezi nejlepší. Proto v této zemi ještě chvíli zůstaneme. A představíme si tým, který byl založen již v roce 1902 a jeho trenérem je Zinedine Zidane. Stále nevíte? Pokud k tomu přidáme přezdívku Los Blancos a to, že hráči hrají své domácí zápasy na stadionu Santiago Bernabeu, je všem jasné, o čem mluvíme. Doporučujeme zájezd na Real Madrid, který také patří mezi možnost, jak vidět to nejlepší z Evropského fotbalu. Dnes můžete na takový zájezd vyrazit se vším komfortem, který zahrnuje:

  • Dopravu tam i zpět
  • Lístky na stadion
  • Služby delegáta nejenom na místě

Manchester-United-Tickets4

Zkuste také Anglii

I v této zemi je fotbal něčím, co má skutečně úroveň. I zde proto najdeme hned několik velmi kvalitních týmů. Naším tipem je ten, který používá jako domovský stadion Old Trafford a který vznikl v roce 1878. Pokud dodáme také to, že jeho přezdívkou je Red Devils, můžete se těšit na možnost koupit si lístky na Manchester United. Pokud patříte mezi fotbalové fandy, je to doslova povinnost. A pokud ne, pamatujte na to, že mohou být velmi zajímavým dárkem pro někoho z vašich blízkých. Zvláště, pokud fotbal miluje.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup