Nevadí, že jste nestihli do léta zhubnout. Kila ubývají i během léta

Mnozí lidé si na začátku každého roku dávají jedno předsevzetí, a sice že zhubnou do léta, aby mohli svou krásnou a pevnou postavu ukazovat na dovolených či na koupalištích. Bohužel mnozí lidé mají poměrně slabou vůli, a tak si novoroční předsevzetí ve stejném znění pokládají skutečně každý rok. Je velká škoda, že si lidé neuvědomují, že se nehubne jenom první polovinu roku. Hubnout lze i během léta či během druhé půlky roku. Kila ubývají nezávisle na počasí či ročním období, chce to jenom vědět, jak na to.

Pokud toužíte po krásné a pevné postavě, snažíte se o ni celý rok, nikoli jen první polovinu v roce. Aby vám šlo hubnutí doslova jako po másle, přinášíme vám tipy, jak na to.

Změna jídelníčku je základ

Základem úspěšného hubnutí je změna jídelníčku. Odborníci se shodují na tom, že změna jídelníčku je až osmdesát procent úspěchu. Změna jídelníčku obsahuje úpravu svého stravování, je načase začít jíst nejen pravidelně, vyváženě a kvalitně, ale především zdravě.

Obecně platí několik zásad o zdravém stravování. Každé jídlo by se mělo jíst v rozmezí dvou až tří hodin, začínat by se mělo kvalitní snídaní, která je plná ovoce. Ovoce (či případně zelenina) musí být součástí každého pokrmu dne, protože právě v ovoci a zelenině se nachází tělu prospěšná vláknina. Jelikož je ovoce plné cukrů, mělo by se jíst během dopoledne, zatímco zelenina se upřednostňuje odpoledne.

Jídelníček je třeba doplnit o pitný režim, protože jenom ten dokáže z těla vyplavit toxiny a jiné škodliviny.

Bez tréninku to nejde

Bohužel krásné a zpevněné postavy nedosáhnete jenom změnou jídelníčku, i když změna jídelníčku výrazně pomůže. Aby se svaly zpevnily, je nutné navštěvovat fitness centrum, kde si takzvaně „dáte do těla“. Doporučujeme vyhledat kvalitní posilovnu a najmout si služby trenéra, který dohlédne na to, jestli jsou cviky prováděny správně. Aspoň pro začátek je trenér opravdu důležitý.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup